Solusi Error 8038 pada Sp flashtool 100% tested

Pernahkah kalian flash HH android menggunakan sp flashtool tiba-tiba muncul error 8030?
Kebetulan pengalaman ketika nge flash HH konsumen tiba-tiba error 8030, sesudah berselancar di dunia maya, akhirnya ketemu juga solusinya

 Error 8038 at Sp flashtool

Solusi Error 8038 pada  Sp flashtool 100% tested
Caranya sangat gampang gan, entah kebetulan berhasil atau emang itu solusinya

Caranya hanya mengganti sp flashtool kita dengan yang ada di sini gan
silakan download dibawah





Sp Flashtool

18 comments

Ok gan.makasih banyak file nya

gan.....gue mau nanya.? kalo phone nya lenovo a766 itu selalu aja keluar banyak2 unfortunately has stopped gitu bisa di fix atau ngak....tapi gw juga ada keluar gitu kalo mau di flashing .....akan keluar begitu 8038...??

Solusi "unfortunately has stopped" di flashing atau hard reset aja gan.
Dan ketika flashing tampil Pop-Up Error 8038 itu masalah pada Sp Flashtoolnya gan. Download yang versi diatas ( tested ) kalau belum bisa, coba cari sp flashtool versi paling tinggi gan

My Lenovo A850 is dead right after it complete flashing stock rom .. The first thing happen is this error 8038 . then i follow all your step and the error gone . next thing i do is download stock rom and then after it showed green circle , i disconnect usb cable .. i press the power button .. but my phone wont turn on ?? completely dead ? can't even charge it .. hellppp ..

phone is completely dead, cannot power on, no charging, no recovery, no PreLoader USB vcom detection .. i think i got the wrong preloader for it .. but the file title say "A850-Stock-S1231" and I've succeed flashing it to my phone before .. meh .. it's time for a new phone

Quote : My Lenovo A850 is dead right after it complete flashing stock rom .. The first thing happen is this error 8038 . then i follow all your step and the error gone . next thing i do is download stock rom and then after it showed green circle , i disconnect usb cable .. i press the power button .. but my phone wont turn on ?? completely dead ? can't even charge it .. hellppp ..

Answ : Your stokroom do not match with your phone, its not about error 8030, but your stokrom.. please download again with check your phone: mybe in "NEEDROOM" site

Thank you for reply .. as i said before , i have the right stock rom for it .. i got it from needrom site .. and it works 100% before .. i'm using the same pc , the same rom , and the same phone .. it works until this error 8038 show up .. and the error gone after i follow your instruction .. but the thing is .. right after flashing the same stock rom as before , suddenly my phone died .. i don't have any idea what i'm doing .. well .. there must be somewhere wrong .. but i'm not sure tho .. thanks for helping by the way :)

No Idea,, I'm not Idea too :)

Yes that file sama with your type
Yes, it works on first Lenovo , but the new lenovo (dead) might be different from the serial number, look capture from me, Click Here

I have some file..with same Type (A850) too), please look file at here,NEED ROOM
>> if not, you can googling, may be helped friend

Klik Lewati (Skip-Ad) nanti akan dialihkan ke link downloadnya

ok boss ,makasi banyak ,sangat bermanfaat

Faidh22 FaidhDarmawan24 March 2016 at 17:56
tempat download nya dimana...
---Q:
Klik Flashtool dibawah icon download

sukses gan:)0000000000 makasih banyak:)

cara downloadnya gmn ya gan ? kok gk bsa ?

Mungkin karena belum terbiasa melewati shortlink aja gan, coba lihat DOWNLOAD SHORTLINK di laman TATA CARA diatas, disana ada petunjuknya

Semua posting tentang ANDROID rata-rata hasil tested
Jika ada yang gagal, kemungkinan terjadi kesalahan pada caranya, firmwarenya atau perangkatnya.

Berkomentarlah dengan sopan, terima kasih
EmoticonEmoticon